Paperit haltuun -kurssin odotuslista

Pidä paperipinot poissa ja laita tärkeät asiakirjat ojennukseen. 

  • Pääse eroon paperipinoista – ja niihin liittyvästä stressistä 
  • Opi tehokas lajittelutekniikka
  • Perusta paperisysteemi, jonka avulla pysyt paperiasioiden päällä ilman että laskut katoavat 
  • Luo simppeli arkisto – koska paperihommien ei tarvitse olla monimutkaisia!
  • Opi tunnistamaan mitä pitää säästää ja mitä ei 
  • Hyvästi sekapinot siellä täällä!

Ilmoittaudu Paperit haltuun verkkokurssin odotuslistalle

Listalla kuulet ensimmäisenä uuden kurssin alkamisesta ja odotuslistalaisen eduista.

Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit poistua listalta milloin vain. Saat samalla Paikka kaikelle -uutiskirjeen, joka ilmestyy pari kertaa kuussa.

Haluan kuulla lisää Paperit haltuun -kurssista

Paperit haltuun -kurssia pitää ammattijärjestäjä ja tietokirjailija Ilana Aalto, joka tuntee tietotyöläisen paperitulvan henkilökohtaisesti ja haluaa päästä paperihommista mahdollisimman helpolla. Paperit haltuun -kurssin menetelmillä on autettu jo satoja paperivaivaisia pääsemään eroon pinoista ja järjestämään säästettävät toimivasti.  

 "Sain paperipulmille termejä ja sanoituskeinoja niin paljon, että jopa edellisen sukupolven "perinnöllisiä" paperitapoja on ollut mahdollista "inhimillistää" ja siten hyväksynnän kautta neuvoa kohti ratkaisuja." 

"Tärkeiden papereiden säilytysajoista on ollut suuri hyöty. Olin epävarma säilytysajoista ja niin pääsi kertymään sitä turhaa säilytettävää vuosien jopa vuosikymmenten ajalta."

"Selkeät toimintaohjeet prosessista auttoivat paljon, minun tarvitsi vain miettiä, miten sovellan meille ja esimerkkejä oli riittävästi. Toimeenpanoa ja päätösten tekoa helpotti, kun minun ei tarvinnut kannatella koko prosessia mielessäni vaan seurata luomaasi ohjetta."

"Erittäin hyödyllisiä ja helpottavia olivat linkit ja kaikki, mistä saan tietoa ja minne ilmoittaa, jotain paperehin liittyvää. Suurkiitos näistä infokoosteista!"