Paikka kaikelle -verkkovalmennus

Tahdotko rentoutua kodissasi sen sijaan, että takaraivossa jyskyttää, mitä kaikkea pitäisi tehdä?

Paikka kaikelle on puolen vuoden mittainen verkkovalmennus ja kokonaisvaltainen kodin järjestämisen ohjelma, jonka aikana kaikki kodin tavararyhmät käydään läpi ja jokaiselle tavaralle järjestetään oma, helppokäyttöinen paikka ammattijärjestäjän ohjauksessa. 

Valmennus sopii on sinulle, kun:  

  • Haluat löytää tavarasi helposti
  • Tahdot päästä eroon mieltä painavista tavarakasoista
  • Tarvitset tukea tavaraa koskevien päätösten tekemisessä…
  •  ...ja tsemppiä puolitiehen jääneiden raivausprojektien viimeistelyssä
  •  Haluat kotiisi lisää tilaa hengittää…
  • ...ja itsellesi mielenrauhan

Kurssit alkavat keväisin ja syksyisin.

 Odotuslistalla kuulet seuraavasta kurssista ensimmäisenä. Listalle liittymällä saat lisätietoja ja parhaat edut kurssista. Liittyminen ei sido sinua mihinkään ja voit erota listalta milloin vain.

Haluan lisätietoa kurssista

Moikka! Olen Ilana Aalto, ammattijärjestäjä, tietokirjailija, filosofian tohtori ja Paikka kaikelle -kurssin kehittäjä. Olen valmentanut kodinjärjestäjiä vuodesta 2018 ja kurssin on käynyt pitkälti yli tuhat osallistujaa. Saat kurssin ryhmässä kaiken tukeni siihen, että työsi etenee. Tutkitusti tiedetään, että ryhtyminen on helpompaa, jos joku kyselee perään. Noudatamme valmista, vuosien saatossa toimivaksi havaittua, suunnitelmaa eikä sinun tarvitse kuin seurata ohjelmaa.

Kurssilla on tyytyväiset osallistujat: 96 % suosittelee kurssia!

”Sain kurssilta enemmän kuin ikinä olisin uskaltanut edes toivoa! Kurssi ei ollut vain tavaroiden hävittämistä. Kurssi auttoi rakentamaan omaa mieltä ja tutkailemaan omia elämäntapojaan. Sallivuutta ja itselle tärkeiden asioiden kunnioittamista oppi arvostamaan. Suuria oivalluksia pitkin matkaa! KIITOS!”

”Kurssilla minua on auttanut sallivuus ja positiivisuus. Ilana korostaa jatkuvasti jokaisen yksilöllisyyttä ja osaa ällistyttävän hyvin löytää jokaisen vahvuudet ja pienetkin saavutukset. Tällä kurssilla ei ole ollut moittivaa ja syyllistävää fiilistä.”